Sain ostettua meille irtoteesihvilän, joten pääsen viimein korkkaamaan nämä koristeen virkaa toimittaneet teepurkit. Eniten himottaa kokeilla violettia lakritsia ja oranssia appelsiini-kanelia. Tyhjiin purkkeihin kaavailin irtokarkkijemmoja, mutta mikäli aikaisempiin merkkeihin on uskominen, homma jää haaveilun tasolle. Herkkuja joko on ja ne syödään tai sitten niitä ei ole. Millä keinolla te saatte tarjoiltua vierasvarat oikeasti vieraille? Vai kapsahdatteko samaan ansaan?

22 kommenttia

 • Voisin alkaa teenjuojaksi vain ja ainoastaan noiden purkkien vuoksi, ihania!
  Mulla ei edes ole mitään vierasvaroja 🙁 Kiireellä menen kauppaan, jos kuulen jonkun tulevan… Tosin olen mestari tekemään suolaista piirakkaa ihan onnettomista raaka-aineesta!

  • Määkin aloin irtoteen juojaksi näiden vuoksi. 🙂 Tuo piirakkakortti olis kyllä hyvä opetella.Tai sitten ostaa jotakin valmiita pakastepiirakoita, jos vaikka jäisenä eivät olis niin vietteleviä.

 • Ei niitä herkkuja milleekkään vieraille säästellä, jos täällä jotain hyvää on se myös menee heti 😀 Ja siksi ei itseasiassa koskaan ole, omaan maailman huonoimman itsekurin.

  Upeita purkkeja kyllä, katselin noita samaisia Berliinissa KaDeVe:ssa. Ne jäi ostamatta mutta mistä sä olet nämä hommannut ? Alkoi houkuttamaan, niin kivoja noi on.

  • Samoin, itsekuri on aivan ankealla tasolla.. Parempi jättää ”vierasvarat” ostamati. Teepurkit ostin Porvoon vanhasta kaupungista teeliike Skafferista.

 • Meinasin suklaamessuilta (!) toissapäivänä ostaa samoja ihan purkkien takia, mutta totesin että ne teet jää kuitenkin juomatta ja purkit ei pääse ikinä ”karkkikäyttöön”… Mutta sulle vinkiks et ostat jotain muuta teeta ja laitat samoihin purkkeihin kun ne tyhjenee 😉
  Kiltti Cicki osti mulle suklaateetä toivossa että alkaisin minäkin teenjuojaksi… saas nähdä, hyvälle se ainaskin tuoksuu 😀

  • Haha, joo menee mullaki hetko ennen kuin saan nuo kaikki neljä tyhjäksi. Tänään haudutin lakritsia ja oli ihan mukiin menevää. Oranssinkin aukaisin, mutta tuoksu oli.. jännä. En uskaltanut maistaa vielä. Tuo sun maku vois toimia eräälle suklaarohmulle kohtuullisen hyvin… 😉

  • Samassa putiikissa ollaan käyty teeostoksilla. Tai minä ehkä enemmänkin purkkiostoksilla. 😉 Olen niin kiintynyt sitruunateehen ja Lady Greyhin, että tekee tiukkaa saada neljä purkkia muita makuja kulumaan.

 • Ihania purkkeja – harmi etten juurikaan juo teetä, mutta voisiha noissa säilyttää jotain muuta 🙂 Muistaakseni olen nähnyt samoja Hakaniemen kauppahallin yhdessä herkkukaupassa (voi tosin olla, että muistan väärin).

  • Hei, hyvä vinkki! Nuita siis saattaa saada myös Helsingistä! 🙂 Itselläkin vähän hiljaista näin suuren määrän lipittäminen.. :DD

 • Voi itku kuinka kauniita purkkeja, mutten löytänyt netistä mitään paikkaa että voisin näitä tilata :/ Porvooseen ei viitsi Tampereelta asti lähteä teepurkkien takia..
  Etsä Kaisa viitsis perustaa jotain nettikauppaa ja alkaa myymään sisustusjuttuja ja myös näitä…? 😉 Sulla on nii hyvä maku sisustusjuttujen suhteen että kauppa varmasti kävisi!

  • Sun täytyy suunnitella joulushoppailumatka Porvoon vanhaan kaupunkiin. Paikka on niin täynnä tunnelmaa! 🙂 Haha, tuon suunnitelman varaan ei kannata laskea. 😉 Ihanasti sanottu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *