TEETÄ KAUNEIMMILLAAN


Sain ostettua meille irtoteesihvilän, joten pääsen viimein korkkaamaan nämä koristeen virkaa toimittaneet teepurkit. Eniten himottaa kokeilla violettia lakritsia ja oranssia appelsiini-kanelia. Tyhjiin purkkeihin kaavailin irtokarkkijemmoja, mutta mikäli aikaisempiin merkkeihin on uskominen, homma jää haaveilun tasolle. Herkkuja joko on ja ne syödään tai sitten niitä ei ole. Millä keinolla te saatte tarjoiltua vierasvarat oikeasti vieraille? Vai kapsahdatteko samaan ansaan?


 1. Nipsu

  14 October

  Voisin alkaa teenjuojaksi vain ja ainoastaan noiden purkkien vuoksi, ihania!
  Mulla ei edes ole mitään vierasvaroja 🙁 Kiireellä menen kauppaan, jos kuulen jonkun tulevan… Tosin olen mestari tekemään suolaista piirakkaa ihan onnettomista raaka-aineesta!

  • Kaisa

   14 October

   Määkin aloin irtoteen juojaksi näiden vuoksi. 🙂 Tuo piirakkakortti olis kyllä hyvä opetella.Tai sitten ostaa jotakin valmiita pakastepiirakoita, jos vaikka jäisenä eivät olis niin vietteleviä.

 2. Milma

  14 October

  Ei niitä herkkuja milleekkään vieraille säästellä, jos täällä jotain hyvää on se myös menee heti 😀 Ja siksi ei itseasiassa koskaan ole, omaan maailman huonoimman itsekurin.

  Upeita purkkeja kyllä, katselin noita samaisia Berliinissa KaDeVe:ssa. Ne jäi ostamatta mutta mistä sä olet nämä hommannut ? Alkoi houkuttamaan, niin kivoja noi on.

  • Kaisa

   14 October

   Samoin, itsekuri on aivan ankealla tasolla.. Parempi jättää “vierasvarat” ostamati. Teepurkit ostin Porvoon vanhasta kaupungista teeliike Skafferista.

 3. Tara

  14 October

  Mistä tälläistä teetä saa? Saako ollenkaan Suomesta?

  • Kaisa

   14 October

   Porvoosta saa! Skafferi oli puoti nimeltään, aivan syötävän söpö pieni liike.

 4. Elisa

  14 October

  Pakastin toimii jotenkin, kun on liian laiska sitten valmistamaan (=laittamaan uuniin) ^^

  • Kaisa

   14 October

   Mmm, pakkaseen vois tosiaan ostaa varoja. Todellakin uuniin laittaminen on liikaa. 😀 Täytyypä kokeilla.

 5. Piukkis

  14 October

  Meinasin suklaamessuilta (!) toissapäivänä ostaa samoja ihan purkkien takia, mutta totesin että ne teet jää kuitenkin juomatta ja purkit ei pääse ikinä “karkkikäyttöön”… Mutta sulle vinkiks et ostat jotain muuta teeta ja laitat samoihin purkkeihin kun ne tyhjenee 😉
  Kiltti Cicki osti mulle suklaateetä toivossa että alkaisin minäkin teenjuojaksi… saas nähdä, hyvälle se ainaskin tuoksuu 😀

  • Kaisa

   14 October

   Haha, joo menee mullaki hetko ennen kuin saan nuo kaikki neljä tyhjäksi. Tänään haudutin lakritsia ja oli ihan mukiin menevää. Oranssinkin aukaisin, mutta tuoksu oli.. jännä. En uskaltanut maistaa vielä. Tuo sun maku vois toimia eräälle suklaarohmulle kohtuullisen hyvin… 😉

 6. Heidi Bon Bon

  14 October

  <3<3

 7. Onpa ihan hurjan suloisia teepurkkeja! Mistä tuollaisia saa? Teetä meillä kuluu, joten ei olisi edes ihan pelkkä purkkiostos 😉

  • Kaisa

   14 October

   Purkit löytyivät Porvoon Skafferista. Kannattaa ehdottomasti piipahtaa, mikäli liikut siellä suunnilla! Aivan ihana puoti.

 8. Nämä teepurkit on kyllä ihania! Minulla myös pieni kokoelma, vihreä Roobois, ja musta Earl Grey (tosin olen enemmän vihreän teen ystävä). Itse olen ostanut purkkini Porvoon Skafferi-liikestä, tässä siitä postaus:
  http://neovias.blogspot.fi/2012/05/tea-coffee-shop.html

  • Kaisa

   14 October

   Samassa putiikissa ollaan käyty teeostoksilla. Tai minä ehkä enemmänkin purkkiostoksilla. 😉 Olen niin kiintynyt sitruunateehen ja Lady Greyhin, että tekee tiukkaa saada neljä purkkia muita makuja kulumaan.

 9. Esmeralda

  14 October

  Nämä on ihania!! ♥♥♥

  • Kaisa

   14 October

   Niin on. <3 🙂 VIhdoin sain koko kavalkaadini esiteltyä.

 10. Murmelly

  15 October

  Ihania purkkeja – harmi etten juurikaan juo teetä, mutta voisiha noissa säilyttää jotain muuta 🙂 Muistaakseni olen nähnyt samoja Hakaniemen kauppahallin yhdessä herkkukaupassa (voi tosin olla, että muistan väärin).

  • Kaisa

   19 October

   Hei, hyvä vinkki! Nuita siis saattaa saada myös Helsingistä! 🙂 Itselläkin vähän hiljaista näin suuren määrän lipittäminen.. :DD

 11. Eepi

  17 October

  Voi itku kuinka kauniita purkkeja, mutten löytänyt netistä mitään paikkaa että voisin näitä tilata :/ Porvooseen ei viitsi Tampereelta asti lähteä teepurkkien takia..
  Etsä Kaisa viitsis perustaa jotain nettikauppaa ja alkaa myymään sisustusjuttuja ja myös näitä…? 😉 Sulla on nii hyvä maku sisustusjuttujen suhteen että kauppa varmasti kävisi!

  • Kaisa

   19 October

   Sun täytyy suunnitella joulushoppailumatka Porvoon vanhaan kaupunkiin. Paikka on niin täynnä tunnelmaa! 🙂 Haha, tuon suunnitelman varaan ei kannata laskea. 😉 Ihanasti sanottu!

Your email address will not be published. Required fields are marked *