Tässä pieni ja helppo tee-se-itse-vinkki viikonlopulle. Puunapit ja pyöreät pikkumagneetit löytyivät Tiimarista. Kiinnitin kappaleet toisiinsa puuliimalla. Kokeilin ensin kuumaliimapyssyä, mutta sillä tökötillä osat eivät suostuneet kunnolla tarttumaan.

Tulin samalla toivottelemaan mukavat viikonloput ruudun sille puolen! Saan kohta erittäin odotettuja vieraita Oulusta, kun lukioaikainen kaverini ilmestyy paikalle perheineen. Virittelin jo vierashuoneen tunnelmalliseen kuntoon. Seuraavaksi alan vaivata jauhelihataikinaa pihveiksi illan burgerinumeroa varten. Maistunee myös 2-vuotiaalle Siirille, vaikka pirpanan lemppariruokaa ovatkin kuulema nakit – kylmänä tai lämpimänä, kuorilla tai ilman.

32 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *