Tästä kolmen neliön kopista löytyy monen monta ruutupaperille hahmoteltua ja myöhemmin rytättyä suunnitelmaa. Piirsin saunaamme pitkään ja hartaasti, päätyen lopulta mustaan sormipanelointiin ja tervaleppälauteisiin. Alalauteen puhkaisee Harvian Kivi-kiuas, jonka taustaseinä vuorattiin mustalla kvartsiitilla.

Voi hitto, että on hankala kuvitella kokonaisuutta valmiina suunnitteluvaiheessa. Halusin tumman ja hämyisän saunan, vaikka tilaa ei ollutkaan kuin pienen löylyhuoneen verran. Pelkäsin ahtaanpaikankammoissani pahinta, mutta lopputulos on varsin tilava kahdelle. Neljäkin saunoo näillä lauteilla vielä ihan sopuisasti.

Myös pienin perheenjäsenemme on löytänyt lauteille. Tämä löylyjä ja vettä inhoava hiippailija tosin vierailee saunassa vain harvakseltaan, sillä mamman antamat kissapesut saavat ukkelin suunniltaan.

46 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *