Nämä jokin aika sitten heräteostetut Polka Jamin kartongit eivät ole vieläkään vakiinnuttaneet paikaansa seinällä. Liimasin ne viimein testin vuoksi keittiöön muutamalla teipin palalla. Annan nyt hautua siinä jonkin aikaa, ennen kuin päätän parivaljakon lopullisesta kohtalosta.

Villasukkaprojekti etenee hitaasti ja epävarmasti. Tein yhden harjoitussukan ja nyt yritän saada varsinaista paria synnytettyä. Monta vahvaa alkua on jo ollut, mutta periksiantamaton nipo-perfektionistisieluni käskee joka kerta purkamaan alun viimeistään kahden tunnin ähertämisen jälkeen. Turhautuminen asteikolla 1-10 liitelee siellä ysin tienoilla, kun huomaan sukan varressa irrallaan irvistelevän silmukan. Tunne on melkolailla sama, kuin Excelin kaatuminen parin tunnin tallentamattoman taulukkolaskennan jälkeen.

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *