Edelliseen postaukseen tuli sen verran monelta tiedusteluja niin bannerin kuin päiväyksen keskittämisestä, että laitetaan tämä postaus hätiin saman tien. Ihan kiva on tosiaan postausten otsikkojen lisäksi saada nämä kaksi muutakin ojennukseen. :]

Päiväyksen keskittäminen toimii samalla ohjeella kuin edellisen postauksen otsikon keskittäminen. Koodi vaihdetaan vain tähän:

.date-header {
text-align:center;
}

Banneria saa puolestaan liikuteltua tällä koodilla:

.header-outer {
margin-left:0px;
}

Tämä lisätään jälleen samaan tyyliin mallin suunnittelutyökalun Lisää CSS -kenttään, minkä jälkeen nollan tilalle voi vaihtaa ihan kokeilemalla oikean numeron. Voit siis liikuttaa banneriasi myös muuhun kohtaan kuin keskelle.

Voit tehdä muutoksista vain toisen tai vaihtoehtoisesti molemmat samalla kertaa, jolloin saat copypeistattua koko rimpsun suoraan tästä:

.date-header {
text-align:center;
}

.header-outer {
margin-left:0px;
}

Toivottavasti saatte toimimaan! Hei ja jos haluatte, voitte jättää kommenttilaatikkoon muita muokkausaputoiveita – poimin niistä sitten muutaman omien kykyjeni rajoissa tuleviin Blogger-vinkkipostauksiin.

63 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *