READING

KÖYHÄN NAISEN KALANRUOTO

KÖYHÄN NAISEN KALANRUOTO

Jos voisin palata ajassa noin vuoden taaksepäin, valitsisin luultavasti johonkin kohtaan kotiamme kalanruotolattian. Makea ratkaisu, jota en nostanut vielä viime talvena pöydälle, kun päätin tuhat ja yksi muuta tulevan kotimme pintamateriaalia. Onneksi olen voittopuolisesti tyytyväinen tekemiini valintoihin. “Kaikki menee pieleen” -paniikki on hellittänyt ja kotona voi olla stressittä, kun huomio kiinnittyy yksityiskohtien sijaan elämiseen. Voi kuinka pieneltä ne maailmaa ravisuttaneet päätökset nyt tuntuvat. Ehkä rennomminkin olisi voinut ottaa.  

 1. Elli

  17 September

  Kuulostaa tutulta. Mä oon myös kokenut niin monta kaikki menee pieleen- paniikkia, että vähempi ois tosiaan riittänyt.:) Vielähän tämä on meillä kesken ja nyt yritän keskittyä loppuajasta relaamaan..

  • Kaisa

   18 September

   Inhosin niitä pakokauhun sekaisia tunnetiloja. 😀 Nyt löysäät vaan ranteita, varmasti tulee ihan mahtavan ihana koti.

 2. Heidi Bon Bon

  17 September

  Mä myös, kalanruoto on niiiiin kaunis.

 3. Mervi

  17 September

  Hyvin samanlaiset fiilikset täällä. Kiva on toi köyhän naisen kalanruotokin 😀

  • Kaisa

   18 September

   Ihanaa, ettei tartte tehdä enää yhtään pikapäätöstä tai viime hetken valintaa. Kiitos, käy hyvästä korvikkeesta. 😉

 4. IMAGE

  17 September

  Aivan ihana pieni palanen kalanruotoa. <3
  Varmasti teit silti parhaimmat päätökset silloin, kun matskuja valitsit. Ainakin näyttää ihastuttavilta valinnoilta. 🙂
  Silityksiä Tassulle. <3

  • Kaisa

   18 September

   Kiitti Image, niitä Tassumies kaipaakin nyt. Ollut reppana virtsakivien kourissa viimeisen viikon. :,(

 5. Anonymous

  13 November

  Olen löytänyt äskettäin ihanan blogisi ja nyt on pakko kysyä: MISTÄ saa tuollaisen valaiseminen kuin sinulla tuossa kuvassa on? Vai onko sekin DIY? 🙂 Täytyy vielä sanoa, että on kyllä todella kauniita kuvia ja pidän kirjoitustyylistäsi!

  • Kaisa

   28 December

   Moikka! Kiitos! <3 Ohhoh, tämmöinenn kysymys jäänyt kokonaan vastaamatta! Sorisori! Tuota kolmijalkavalaisinta varmaankin tarkoitat – se on Jackpointin mallistoa, heidän Helsingin outletista ostettu.

Your email address will not be published. Required fields are marked *