Ei tuohon Tukholmaan voi kun rakastua kerta toisensa jälkeen. Piipahdimme viikonlopuksi moikkaamaan sukulaisia ja sunnuntaina tein ohjelmaan muutaman sisustusliikkeen mentävän aukon.

Kungsgatanilta (ja muualtakin Tukholmasta) löytyvä Granit on täynnä, no, oikeastaan tuiki tavallisia purkkeja, klipsejä, naruja ja laatikoita. Tavarat ovat esillä niin hauskasti ja kekseliäästi, että kauppaan tekee mieli jäädä fiilistelemään ostoskori kainalossa. Tee-se-itse-tyypin paraatiisiksi tätä kai voisi kutsua.

Ympäri Tukholmaa levittäytyneet Myrornat ovat todellisia kirppismyyrien superkoloja. On vaan niin maailman hekumallisinta päästä kaivelemaan vintageaarteita vieraassa maassa! Tämän jutun kuvat on nappastu Kolargatanilta Ropstenista, josta löytyy kattava valikoima kodin pientavaraa ja huonekaluja.

Omanlaisensa aarreaitta on myös Söderillä sijaitseva Grandpan kellari, josta löytyy decoltee-torsojen lisäksi muun muassa vanhoja koululaiskarttoja, karttapalloja ja konttorituoleja. Yläkerta näyttää melko tavalliselta vaate-/sisustusliikkeeltä, joten muista talsia peremmälle, jos piipahdat kulmilla. Nettisivujen kuvista päätellen Kungsholmenin liikkeestä löytyy Söderin kellaria kattavampi sisustusvalikoima. Jos et ole matkalla kumpaankaan osoitteeseen, tuotteita pääsee shoppailemaan myös virtuaalisesti Grandpan verkkokaupassa.

Jätin vielä suurimman ihastukseni kuvat seuraavaan postaukseen, jotten tuki ihmisten laajakaistoja Tukholma-yliannostuksella. Niissä otoksissa on mukana muutamat haaviin jääneet löydökset, jotka olivat puhdasta rakkautta ensisilmäyksen sadasosalla.

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *