READING

TUKHOLMAN SISUSTUSTÄRPIT

TUKHOLMAN SISUSTUSTÄRPIT

Ei tuohon Tukholmaan voi kun rakastua kerta toisensa jälkeen. Piipahdimme viikonlopuksi moikkaamaan sukulaisia ja sunnuntaina tein ohjelmaan muutaman sisustusliikkeen mentävän aukon.

Kungsgatanilta (ja muualtakin Tukholmasta) löytyvä Granit on täynnä, no, oikeastaan tuiki tavallisia purkkeja, klipsejä, naruja ja laatikoita. Tavarat ovat esillä niin hauskasti ja kekseliäästi, että kauppaan tekee mieli jäädä fiilistelemään ostoskori kainalossa. Tee-se-itse-tyypin paraatiisiksi tätä kai voisi kutsua.

Ympäri Tukholmaa levittäytyneet Myrornat ovat todellisia kirppismyyrien superkoloja. On vaan niin maailman hekumallisinta päästä kaivelemaan vintageaarteita vieraassa maassa! Tämän jutun kuvat on nappastu Kolargatanilta Ropstenista, josta löytyy kattava valikoima kodin pientavaraa ja huonekaluja.

Omanlaisensa aarreaitta on myös Söderillä sijaitseva Grandpan kellari, josta löytyy decoltee-torsojen lisäksi muun muassa vanhoja koululaiskarttoja, karttapalloja ja konttorituoleja. Yläkerta näyttää melko tavalliselta vaate-/sisustusliikkeeltä, joten muista talsia peremmälle, jos piipahdat kulmilla. Nettisivujen kuvista päätellen Kungsholmenin liikkeestä löytyy Söderin kellaria kattavampi sisustusvalikoima. Jos et ole matkalla kumpaankaan osoitteeseen, tuotteita pääsee shoppailemaan myös virtuaalisesti Grandpan verkkokaupassa.

Jätin vielä suurimman ihastukseni kuvat seuraavaan postaukseen, jotten tuki ihmisten laajakaistoja Tukholma-yliannostuksella. Niissä otoksissa on mukana muutamat haaviin jääneet löydökset, jotka olivat puhdasta rakkautta ensisilmäyksen sadasosalla.


 1. Rimma

  20 August

  Just eilen varattiin viikonloppureissu Tukholmaan syyskuulle, joten nämä tärpit sattuivat oikeaan aikaan! Kiitos (:

  • Kaisa

   21 August

   Hei, hienoa! 🙂 One more to go, teen siitä postauksen vielä ennen reissuasi.

 2. Ai että… Kyllä vain on ihanaa käydä lahden toisellakin puolella tuoksuttelemassa sisustusfiiliksiä 🙂

  • Kaisa

   21 August

   On kyllä! Olin ihan elementissäni. Tukholman kirpparitarjonta on jotakin ihan älytöntä. Pitäisi mennä pidemmäksi aikaa muutaman matkalaukun kera.

 3. Seija

  21 August

  Kyllä näyttää viehättävältä 🙂 Ihania kuvia, ihana tunnelma 🙂 Oikein mukavan oloista 🙂

  Mukavaa alkanutta tiistaita! 🙂

  Tervetuloa blogeileen 🙂 Pian alkaa uusi arvontakin 🙂

  • Kaisa

   21 August

   Kiitos Seija, mukavaa tiistaita ja koko viikkoa sinnekin! 🙂

 4. Nipsu

  21 August

  Mä niin rakastan Tukholmaa… Olisi superia, jos olisi ihan oma kaupunkiopas, kuin teillä varmaan on ollut 🙂 Mentiin vuosi sitten likkakaverin kans lentsikalla (tre-sto) ja oli kyllä helkkarin kätevää! Hotla oli se Scandic Sodermalmilla ja siinä sitten kierrettiin kaks päivää kirppuja kuin sekopäät :)Viime syssynä työpaikan päivä tukholmassa -kryssning olikin sitten tuskaisempi, se päivä Tukholmassa nimittäin… Mistäköhän johtuis??
  Parin kk päästä taas uudelleen, cant wait!

  • Kaisa

   21 August

   Ei itse asiassa ollut, vaan ihan omin päin puikkelehdtittiin. 🙂 Mulla tosin oli melko selvä visio siitä, mihin ollaan menossa. 😀 Nuo Södermalmin kulmat nimenomaan ovat aivan lumoavia! Onnenpekka, kun pääset kohta koluamaan niitä.

 5. annemi

  21 August

  Ihania paikkoja ja miten suloisia tavaroita vilahti kuvissa 🙂 kiitos vinkeistä!

  • Kaisa

   21 August

   Ole hyvä. 🙂 Suloisia tavaroita nimenomaan. Monissa enemmän tai vähemmän krääsäliikkeissäkin käväisin, mutta näissä oli selkeästi hauskin tunnelma.

 6. Emppu

  21 August

  Ooh! Ihania putiikkeja! Täytyykin kirjoittaa nämä ylös, kiitos siis vinkeistä. 🙂

  • Kaisa

   21 August

   Tykkäisit varppina! 🙂 Tuolla Grandpassa myydään myös aivan ihania vaatteita. <3

 7. littleB

  21 August

  Mää kans tahon tonne tonkimaan! 😛 Nää menee kyllä niiin mun vierailtavat paikat-listalle 🙂

  • Kaisa

   21 August

   Lämpimät suositteluni! 🙂 Kannattaa lisätä listoille.

Your email address will not be published. Required fields are marked *