Pihan fiilis alkaa hahmottua eilisen puutarhakierroksen jäljiltä. Rustiikkista, rentoa ja vehreää. Käsintehtyjä ruukkuuja, terttutomatteja ja oman maan yrttejä. Ruusuja, köynnöksiä ja havukasveja. Ja tuiki tärkeä lintujen juottoallas. 
Tänään päästään tositoimiin istutusten kanssa. Tontin rajalle kaivetut kuopat täyttyvät 12 syreenin taimesta (voimakastuoksuinen, valkoinen) ja kukkapenkin rajat hahmotellaan mullasta nousevilla luonnonkivillä. Osaan jo melkein istuttaa pensaan ja se on jo jotakin! 

14 Comments

 • Tsemppejä istutuksiin! Kyllä se siitä 🙂 Itsekään mikään viherpeukalo ole, mutta toivo elää – hah.

  Mistä muuten tuo teidän terassi on tehty? Se on kauniin sävyinen.

  • Kiitos, melkoinen tsemppi oli tänään päällä. Varsinkin äitillä. 😛 Toivo elää meissä, ei luovuteta! Yrittänyttä ei laiteta jne. Terassi on kestopuuta.

 • Rennon rouhea kuulostaa hyvältä. Teille tulee kyllä ihana piha! Haaveissani meillä on omakotitalo, jonka keittiöstä hilpaisen pihalle hakemaan yrtit ja tomaatit, aurinko paistaa ja linnut laulaa. Kaikki muu tuosta haaveesta voi toteutuakin, mutta epäilen vahvasti tomaattien odottelevan kauppakassissa hilpaisijaansa, kun en saanut edes ruohosipulia pysymään hengissä. 😀

 • Tää kuulostaa niiiin hyvältä! Samanlaista meillä hakusessa. Tosin vielä ollaan paaaljon teistä jäljessä, kun ei oo vielä maatakaan tontilla tarpeeksi. Noh onhan tässä vielä kesää jäljellä.

  Mistä muuten oot löytänyt tuon lintujen vesialtaan? Tosi kiva!

 • Tervehdin! Löysin Aniliiinilandiasta tänne ja onni se!
  Inhosin ennen ihan mahottomasti pihanlaittoa, voe juupeli. Nyt huomaan olevani peräsin pystyssä jokaasen rikkaruohosen kimpussa ja istutin tomssuntaimet. Aijai, odotan koska nannaa alkaa puhkeemaan. Ehkä ei koskaan… 😉 Mutta yritys 11+
  Upiat nuo käsintehdyt ruukuut!

  • Tervehdin takaisin! Ja onni mulle, kun tulit visiiteeraamaan. 🙂 Juupeli, haha, ihana sana. Täällä on yritys vähintäänkin samassa sfäärissä.

 • Sähän olet tota menoa hortonomi ja maisemasuunnittelija Elokuuhun mennessä. 😉 Sitten tänne voit jakaa vinkkejä, koska mä olen taas saanut tapettua kasvini… 😀 No, uutta kehiin vaan!! Tassulle silitykset. <3

  • Sen päivän kun näkis: minä jakamassa pihanhoitovinkkejä. BUAHAHAHA. Tassulle välittyy silitykset, jahka herra tulee sisälle terassilta. Kova variksenkyttinki menossa.

 • Rennon rouhea on pop. Tsemppiä pihahommiin. Sama projekti menossa.. Terden pohjat on valmiit ja huomenna kivisavotan kimppuun. ARGH.. Kasvien istutusta en halua ajatellakkaan (vielä), kun en tajua niistä mitään.

  • Kivisavotta. X/ Meillä on ollut ihan järjetön homma tämän maan kanssa. Aina ku isket lapion santaan, kuuluu kilahdus. Tsemppiä takasin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *