Tosi valkoinen, mutta silti erittäin löhöiltävä. Tassumies kävi jo raaputtamassa kulmiin omat allekirjoituksensa, mutta noh, saatinpa vähän elämän jälkiä tähän lähes streriilin moderniin pläjäytykseen.

Kyseessä on Adean Band-moduulisohva, josta kotiutimme toistaiseksi yhden 120 cm syvän löhöosan. Sohva saattaa saada jatkopalan myöhemmin, kun sisustus on muilta osin loksahtanut kohdilleen. Jos jotakuta kiinnostaa, ostamastamme palasta löytyy tarkka 3D-mallinnos aikaisemmasta postaukseni Sohvakaupoilla

Saatiin viimein siirrettyä päälöhölinnan virkaa toimittanut vuodesohva vierashuoneeseen! :] Alkaa senkin kammarin sisustukset hiljalleen hahmottua. 

21 Comments

 • Ääk, miten ihana sohva! Oon kade! En kyl Siirin takia voisi kuvitellakaan valkoista sohvaa vaikka olisi pestävä mutta samaa sohvaa saatanee tummemmilla kankailla myös. Pikkasen pääsisi kirosanaa kun kissa käy vetäsemässä langat ulos mutta kissaperheessä se vaan on (pakollista) arkea. Meillä ne repsottavat langat tökittiin aikoinaan tylpällä neulalla takaisin sohvan sisuksiin ja ilme siisteytyy paljonkin. Onnea uudelle sohvalle :))

 • Wow, kaunis! Rohkea valinta valkoinen, meillä moduli, joka on siis myös valkoinen, on arkisin peiton alla. Johtuen kahdesta nelitassuisesta, jotka löhäisivät molemmat varmasti sillä onnessaan.. Ripsen pituiset karvat pinttyvät kankaaseen tooosi hyvin, heh. Näyttää, että olisi samantyyppistä kangasta tuossa omassa osassakin, vaikka ihan täysin eri sohva kyseessä.. Meillekin tulee jossain kohden jatko-osia modulisohvaan, kunhan ensin saan myytyä rustiikkisen nahkasohvaihanuuden, jolle ei vaan tunnu löytyvän kivaa kotia.. Pitäisiköhän laittaa blogiin postaus siitä(kin), kun monet ovat kehuneet omia blogikirppiksiään..

 • Upea sohva ! Täällä ollaan kateudesta vihreinä 😀 Mä en uskaltaisi meille edes moista haaveilla, kissat repisi sen piloille heti ja varsinkin jos sohvasta olisi maksanut enemmänkin se kyllä ottais mua ainakin suunnattomasti päähän. Uusi sohva olis kyllä meilläkin haaveissa mutta se materiaali on vielä auki. Joku kestävä pitäisi olla ettei ihan heti mene kokonaan piloille.

  • Kiitos! Meidän entinen nahkasohva kesti ainakin mahtavan hyvin kissan kanssa. Tasainen pinta ei houkuttunat raapimaan samalla tavalla kuin karhea kangas. Tämä uusi näyttää Tassun silmissä luultavasti jättimäiseltä raapimapuulta.

 • Toi on just hyvä valinta. Tassulle kelpaa. <3 Ja tekin mahdutte blöijjimään kunnolla… 🙂
  Ihana tuo harmaa huopa, muistatko mistä olet sen löytänyt? Olen itse yrittänyt metsästää harmaata huopaa, mutta ei ole vielä oikean sävyistä löytynyt. Kovin hankalaa. 😉

 • Hei,
  Nyt vasta eksyin tänne ja teillä on kyllä tosi kaunis talo valmistunut. Sisustuksen värimaailma on erityisesti minun mieleen 🙂 Piti selata kaikki kirjoitukset ja kuvat alkuun asti, pihaprojekti näytti kovin tutulta.

 • Kankaiset sohvat ovat aivan ylivoimaisia mukavuudeltaan, kun vertaa nahkaiseen. Hienon olet löytänyt! Pesuun vaan päälliset tarvittaessa, eivät varmasti mene miksikään kun peset palan- kaksi kerrallaan ettei kone tule liian täyteen, ja hienopesussa. tai sitten pesulaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *