Pieni 2-vuotias kummitytön rupsukkaiseni taiteili eilen hienoimmat taulut, mitä olen ikinä omistanut. Kirppikseltä löytyneet kanvastaulupohjat saivat akryylivärejä pintaan hyvin boheemilla tekniikalla – ensin siveltimellä, sitten sormilla ja lopulta kämmenillä ja käsivarsilla. “Hanskat”, Elli innostui väritellessään ensin omat kätensä ja sitten vasta taulupohjat. “Tatuointeja”, söpöliini kikatteli kiinni jämähtäneistä maalinjäämistä suihkun jälkeen. <3

Kummitädiltä löytyi vain neljää väriä, joten tauluista tuli hieman pakon sanelemana turkooseja. Tämmöiseen lopputulokseen pääsee sekoittamalla mielivaltaisesti sähkönsinistä, kirkkaankeltaista, mustaa ja valkoista. Kuvassa näkyvät vesivärit olivat tylsiä, joten ne diskattiin heti alkuvaiheessa prosessin ulkopuolelle.

Seuraavaksi kiinnitän taulut toisiinsa ja etsin niille hyvän ripustuspaikan vielä tyhjyyttään ammottavilta seiniltä.

28 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *