Luulin, että nyt sain pahan haasteen, muttei se vaikea ollutkaan. Piti esitellä rakkain sisustusesine. Ajatuksen virta kulki kutakuinkin näin: Iik! BoConceptin lipasto! Ööh. Liian uusi ja vielä tunnearvoton. Omin käsin tuunattu työpöytä! Tunnearvoa roppakaupalla…. mutta rakkain? Noup. Hmm. Mistä esineestä luopuisin viimeisenä… vanha lamppu! Edesmenneen ukin jälkeensä jättämä pöytävalaisin, johon on latautunut painava tunnearvo. Tässä kapistuksessa miellyttävät niin tyyli kuin käytetyt materiaalitkin. Emaloitu kiiltävä kupu ja painava mattamusta rautajalka erottavat yksilön useimmista nykyvalaisimista. 

Haasteen heitti hauskaa ja kaikin puolin coolia blogia päivittävä Aniliini. Jatkohaastan samaan rumbaan tyylejä makeasti sekoittelevan Cosy Home -blogin Saijan, modernin vaaleuden nimiin vannovan All You Need Is White -blogin S:n, rouhean ja modernin yhdistelystä (aivan kuten allekirjoittanut) innostuneen Pihkalan Annan ja kaksi ihan huippua pariskuntaa: Rintsikka-blogin Oonan ja Petterin sekä Modernin puutalon Mervin ja Petrin. Mietintämyssyjä päähän!

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *