Tättärää! Tulihan ne sieltä! Mieluinen rekka keskeytti eilen iltapäivän hikiset pihatalkoot. Sohvapaketista kuorituu valkoinen Adea Band -moduli ja muista pahvipakkauksista BoConceptin iki-ihana lipasto – tai huoneenjakaja tittelillä taitaa kulkea mallistossa. Joka tapauksessa, mööpeli oli rakkautta ensi silmäyksellä. Karim Rashidin suunnittelema uutuusmallisto on aivan mykistävän hieno. Jos olisin voittanut viikonloppuna lotossa, kotiuttaisin samaisesta kokonaisuudesta muitakin palasia. Katsokaa vaikka!

BoConcept / Karim Rashid / Uusimmat designit

Tehtiin pihatöitä eilen apinan raivolla iltaan saakka, joten paketit makailevat vielä sinetöitynä lattialla. Nappaillen näistä alastonkuvia tänne mitä luultavimmin loppuviikosta.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *