Jääkaapissa olleet mansikat alkoivat nuupahtaa, joten hurautin ne blenderissä soseeksi. Tästä pyreestä tuli raikasta, vähäkalorista ja ihan pöljän hyvää! 

Aineksia satsiin (noin 3 isoa mukia) meni kutakuinkin näin: 1/2 l mansikoita, reilusti jääpaloja, puoli purkkia Valion pehmeää maitorahkaa, pari desiä GoGreenin vaniljalla maustettua soijajuomaa ja kolme Stevia-tablettia.

Meillä on aivan erityisiä vieraita Oulusta tänä viikonloppuna. Two foxy ladies out, ilman miehiä, ihan villinä irti. Tänään otetaan meidän pikku kirppu alle ja suunnataan kolmisteen asuntomessuille. Päivän eittämättä rankka sisustusdebatti huipentuu illalla siideripullojen sihahdukseen noin sadan asteen lämmössä. Mieletön sunnuntaisunnitelma.

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *