Pieniä kivoja tuliaisia asuntomessuilta: Essential-paperipusseja – tai oikealta nimeltään selluloosakoreja – ja Luhdan Origami-käsipyyhkeitä. Konepestävät sellupussukat löytyivät Hannasin sisustaman talon (nro 15) autotalliin avatusta puodista ja pyyhkeet sisäänkäynnin yhteyteen rakennetulta Luhdan osastolta. Origami ei anna vielä yhtään hittiä Googlella, eli kyseessä lienee aivan tuore pyyheperhe. Olen muuten Kettukarkin Mairen kanssa samaa mieltä siitä, että tämmöisiä pieniä putiikkeja saisi olla messuilla enemmän. Autotallit tyhjiksi ja sisustuspuodit sisään!

Näiden lisäksi mukaan tarttui BoConceptin katalogi, jonka aion kuolata tänään mutrulle. Läpykkä löytyi messujen lempikohteestani, Villa Harmonysta (nro 21). Palaan siihen ja asuntomessujen yleisfiiliksiin myöhemmin. Riemunkiljahduksia ei tulla näkemään, sillä olin selvästi kriittisellä jalalla liikenteessä koko päivän.

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *