Skol! Kippis! Pihalle! Ensimmäiset kuohuvat pamahtivat tänään laseihin juuri kasatun pöytäryhmän ympärillä. Kaikenmoista grilliherkkua + ihanat naapurit pöydässä.

Törmäsin sattumoisin oululaiseen ystävääni viime kesänä yhteisen kaverimme kolmikymppisillä. Jaa talo vai. Jaa rakenteilla vai. Vieressä sijaitseva tontti oli sitä myöten myyty. Tässä ollaan, tänä kesänä, naapureina nauttimassa heinäkuisesta perjantai-illasta. Kyseinen leidi on varmasti monille tuttu ihanasta Belle Baie -blogista. Arvata saattaa, kenen loihtima kuvan raparperiunelma on.

Salaatin toi meidän välissä asuva hortonomi-kulinaristi. Järkeenkäypä naapurinrouva, joka tuo hyvää tasapainoa kahden höntentööterön haihatuksiin. Minä keitin perunat, tein sipulisulaa ja leikkasin sormeen. Onneksi oli Hello Kitty -laastareita.

34 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *