Naapurissa juhlittiin viikonloppuna pienen Ilmari-pojan ristiäisiä. Askartelin minihurmurille kortin vesiväri-inspiraation vallassa ja paketoin lahjaksi kudotun villapuvun viilenevien syysiltojen varalle.

Juhlapäivän upeista pöydän antimista löytyy lisää kuvia päivänsankarin äidin blogista Belle Baie. Niin sööttejä juttuja, että juuri ja juuri raski pistää suuhun. Melkoinen Suhmura leipomaan tuo naapurin täti! Samainen leidi voitti viime lokakuussa Arvostele mun illallinen -ohjelman rukiisilla savusiikaveneillä, karitsalla ja kardemummaisella kaarnikkakakulla. Slurp vaan.

Kutsuin näillä meriiteillä Suvin vierailevaksi tähdeksi tänne omaan blogiini, jakamaan meille jonkun pyörryttävän hyvän herkkureseptin. Odotan innolla, millä annoksella naapuri vastaa haasteeseen. 

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *