ATSTEEKKIRYIJY

Tattarisuon antiikkihallilta tulee harvemmin lähdettyä tyhjin käsin kotiin. Viime kerralla tepastelin toiveikkaana matoilla ja tuoleilla täytettyyn yläkertaan. Noin kymmenen minuutin kuluttua askelsin rappusia alas onnenkiilto silmissä likaisen, vähän kieron ja toisesta päästä purkautuneen ryijyn kanssa. Paljonko? Olin kai hitusen säälittävä näky – sain maton tupaantuliaislahjaksi hallin yrittäjältä Helenalta, jonka aarteita olen käynyt hipelöimässä jo usemman vuoden ajan tasaiseen tahtiin. 

Näytin ryijyvanhukselle eilen juuriharjaa ja vanutin reunoja suoremmiksi. Värit kirkastuivat silmissä! Kun saan vielä purkautuneen reunan pääteltyä, on melkein roskistuomion saanut matonrepale jälleen iskussa.


 1. Niina Oivi

  19 July

  OI UPEEUPEE, ISKIS MUT! Ja mikää ele, sait sen. NYYH! Ihunaa

  • Kaisa

   19 July

   Täälläkin täystyrmäys. Niimpä, ihana Helena.

 2. Anna-Mari

  19 July

  *huoh* Inhottavaa nillittää, mutta näin tekstiilialan ammattilaisena: TUO EI OLE RYIJY! Ryijyssä on NUKKA! Siis aina! Lienee jotain kiintopujotusta tai muuta, sidos on toisarvoinen asia, mutta älä sano sitä ryijyksi, jooko!

  Mutta aivan ihana, upean hehkuvat värit, ja että ihan sait sen… onneksi olkoon! Hyväkuntoiseltahan se näyttää! (Tuommoisella narulla muuten kun kuivaat, niin reunat varmasti alkaa liekuttaa… kannattaisi kuivata suoralla kaiteella tai jonkun kepin tai harjanvarren päällä!)

  • Kaisa

   19 July

   Sanon villapaitojakin tarpeen tullen ryijyiksi, joten tuo näytti emäryijyltä mun silmään. Kiitos ojennuksesta, aina voi oppia jotakin uutta. Matosta ei siis tulekaan automaattisesti ryijy, kun sen nostaa seinälle.

 3. karoliina

  19 July

  Ihana! Niiiin kiva =)

  • Kaisa

   19 July

   Niin on! 🙂 Oikea piristysruiske!

 4. Domi

  19 July

  Ihan mahdotonta! Nyt on taas sitten joku paikka minne pitää mennä, kiitos siitä ,) Ps. korublogissani on sinulle pari tunnustusta ,)

  • Kaisa

   19 July

   Oi, kiitti, pitääpä surffailla katsomaan. Kannattaa tosiaan käydä visiitillä. Hallilla on nyt auki isompien huonekalujen puoli ja löytötori aukeaa taas syyskuun alussa. Siellä sitä vasta riittääkin hipelöitävää…

 5. KATJA

  19 July

  Upeanvärinen tekstiili!

 6. Kirsikka

  19 July

  Kauniit kirkkaat värit! Onneksi ei päätynyt roskiin:).

  • Kaisa

   19 July

   Niimpä! Pelastava kirppishai saapui paikalle kreivin aikaan.

 7. Riikka

  24 July

  Onko sulla muuten instagramia? 🙂

  • Kaisa

   25 July

   No on ja koitin kattoa, enkä muista mun tunnusta. 😀 Että niin aktiivisessa käytössä. Pitäisi vissiin skarpata. Tsekkaan sen, aktivoidun ja I’ll inform you. Sulla?

  • Riikka

   25 July

   Heh, ei mun takia tarvii, etsiskelen kyl lukemieni bloggaajien profiileja sillä monilla sisustusjuttuja sielläkin ja kivoja arjen inspiroivia kuvia 🙂 tyyliin varpunen ja suvi valkoisesta harmaja jne…mun löytyy kai ihan hakusanalla hunajaista tai riikka timonen. Nyt kiteen kirppareille, saa nähdä mitä löytyy 😀

  • Kaisa

   25 July

   Eijei, on pitänyt muutenki uppoutua sen saloihin, jäänyt vaan tekemättä. Voisin ensitöikseni ettiä Hunajaisen kuvat sieltä käsiini. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *