Meillä on pöytä! Ensimmäinen pöytä koko huushollissa. Spagetit ja maitolasit aseteltiin eilen juhlallisesti tason päälle eikä syliin, sohvalle tai lattialle, kuten koko kesäkuun ajan. Betonilevystä tuli vähän rouheampi kuin kuvittelin, mutta sehän vaan passaa. Ei tarvitse varoa kopsuja, kun kulmat ovat valmiiksi lommoilla. Tunnearvo on tietenkin suuri, kun kakku on isännän itse leipoma. Jalkalistamuottiin valettu järkäle, joka painaa niin paljon, ettei pöytä hievahda mihinkään ilman parin hengen talkoita.

Levyn annettiin valuoperaation jälkeen kuivahtaa pari päivää, minkä jälkeen pinnasta hiaistiin suurimmat rosot tasaiseksi. Lopuksi betoni siveltiin himmeällä Kiva-kalustelakalla, joka jätti pinnan mukavan luonnolliseksi. Pöydän vaiheista olen kirjoitellut aikaisemmin näissä päivityksissä:

Sohvapöytä betonista, osa 1
Pöytäprojekti x2

Joko siellä on selvitty juhannuksesta? Täällä kärvistellään itikansyömien ja samalla kaikkien aikojen paukkuisimman ihon kanssa, mutta muuten keskikesän juhlahumina alkaa hellittää. Katse on jo kohti ensi perjantaita, jolloin mulla alkaa l-o-m-a.

45 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *