READING

UUSI SOHVA LÖYSI VALTAAJANSA

UUSI SOHVA LÖYSI VALTAAJANSA

“Ai se Karvisen näkönen kissa”, vastasivat naapurit, kun kyselimme karkuri-Tassumiehen perään pitkin lähikorttelia. No juuri se! Meidän Karvinen rakastui uuteen sohvaan hetimmiten kalusteen saavuttua. Eikä kumma, sillä makuualustat ovat olleet vähissä viime aikoina meidän olohuoneessa. Tämä Splitback hankittiin vierashuoneeseen (Daniel: mieshuoneeseen), mutta sohva saa toimittaa päälöhölinnan virkaa sen aikaa, kun varsinainen Band-tilauksemme saapuu. Kurkista tästä aikaisempi postaus aiheesta: Sohvakaupoilla.

Parasta tässä sohvassa on selkänojan muuntelumahdollisuus. Asennon saa normaalista löhöasentoon (kuvassa) ja aina vaakatasoon asti helposti klikkailemalla. Ikeasta sijauspatja tämän päälle ja avot – vierasvuode on valmis. Vaaka-asennossa patjalla on leveyttä 115 cm, elikä hulppea yhdelle tai romanttinen rakastuneelle pariskunnalle. Pylly vasten pyllyä pum-pum. Kaikissa muissa tapauksissa turvaudumme lisävuoteeseen. Isä ja äiti, älkööt peljätkö. Kapeudesta huolimatta – tai itse asiassa juuri sen vuoksi – tämä oli meidän neliöiltään pieneen vierashuoneeseemme ihan ehdoton hankinta. Vie levitettynä vähän tilaa, ja samalla säästymme yhden vieraspatjan varastoinnilta.

Nyt on Tassulla muuten pieni tiuku kilisemässä kaulassa ja ihan isojen miesten kaulapanta parilla timattifisukoristeella (mamman valinta). Vielä pitäisi puhelinnumerolla varustettu nimikyltti hankkia. Ja loppuun suununtain kissakysymys: onko normaalia, että katti kuorsaa kovempaa kuin ihminen? 1. Meän Satu

  9 June

  Upea sohova 🙂 Ottasin ittellekki heti ja just prikulleen samalla värillä, ihana 🙂 Sulonen sohvanvaltaajaki siellä 🙂 En tiä onko normaalia ku kissa kuorsaa mutta meän kolli kyllä kuorsaa ja lujjaa ja ei pitäs olla mittään vikkaa ku vasta kävivät eläinlääkärillä ja kaikki kokkeet ja testit oli ok vaikka ikkää jo kohta 14v 🙂 Mies kuorsaa vasemmalla puolella ja kolli joko jaloissa, oikialla puolella tai meän keskellä 🙂 Miksihämmie nukun korvatulupat korvissa 😀 Meän kisuneiti ei ONNEKSI kuorsaa, se se vielä puuttuiski 😀 Miehän EN tietekkään kuorsaa 🙂 en oo ainakaan kuullu 😀

  • Kaisa

   10 June

   Hahah, meillä kissa joko kehrää tai kuorsaa eli aina soi. Juu eihän neidit tai rouvat kuorsaa, tietenkään. 😉 Eli tyyppi ei välttämättä siis kärsi kroonisesta poskiontelon tulehduksesta, vaan on vaan niin äijä.

  • Meän Satu

   11 June

   Minun piti tulla vielä sanomaan että jos sinua huolettaa kovin sohvanvaltaajan kuorsaus, käytä pikkumussukkaa eläinlääkärillä niin saat sitte varmuuen ettei oo mittään varmasti vialla, tai jos on, niin saa sitte hoitoa siihen <3 Sulla huoli loppuu ja tullee kevyempi olo ittellä ko saat asian huolenpäältä pois <3 Silitykset pikkuäijälle 🙂

  • Kaisa

   12 June

   Se on semmoista kehräyksen ja kuorsauksen sekaista törinää, luulen olevan onneksi vielä normaalin rajoissa. Vien ehdottomasti, jos tästä vielä rouhistuu. Silitykset välitetty! 🙂 <3

 2. Irina

  9 June

  IIIHANA sohva! <3 Todella tyylikäs ja vielä yksinkertainen, what a combination! 🙂

  • Kaisa

   10 June

   Kiitti! 🙂 Tykätään kyllä kovasti, jotenkin vielä kivempi kotiolosuhteissa kuin kaupassa muiden sohvien keskellä.

 3. Helena

  9 June

  Hei! Olen tässä jo jonkin aikaa lueskellut blogiasi ja jatkan varmasti myös Suomeen palattuani. Tällä hetkellä olen vain hakenut inspiraatiota omiin sisustusprojekteihini, joiden aloittamista en malta odottaa.. 🙂

  Onneksi Tassumies löytyi! <3 Toivottavasti herra malttaa jatkossa pysytellä turvallisesti valtakunnassaan. 🙂

  Onnea ihanaan uuteen kotiin!

  • Kaisa

   10 June

   Moikka Helena! 🙂
   Kiitos kivasta kommentista, kiva kun olet surffaillut sivuilleni. Itsekin löydän blogimaailman syövereistä niin paljon inspiraatiota! Uuden tilan sisustaminen on kyllä niin ihanaa. Ilmeisesti pääset sinäkin aloittamaan koko homman pisteestä A?

  • Helena

   10 June

   Palaan samaan asuntoon mistä 10 kuukautta sitten lähdinkin, mutta jotain uudistusta pitäisi keksiä! Sisustustikkaat (lienevät enemmän kissojeni iloksi) ja vanhoista ikkunanpokista tehty peili ovat ainakin jo to do -listallani! Sinulla taitaa kuitenkin olla hieman enemmän sisustamista! 🙂 Innolla jään odottelemaan, mitä on seuraavaksi luvassa!

   Mukavaa kesää (voiko Suomeen jo näin toivottaa?)! ^_^

  • Kaisa

   10 June

   Pieni breikki tekee varmasti hyvää sisustukselle. Saa vähän etäisyyttä, niin voi miettiä monta asiaa uusiksi. Hmm, joo meilläkin pitäisi keksiä jotakin hauskuutusta kissalle ja kyllä vain, hommaa riittää yllin kyllin… Mutta mukavaa hommaa onneksi! 🙂 Haha, voi toivottaa, koska on KESÄkuu. Muusta kuin kuun nimestä en sitten tiedäkään. Samoin sinne, lämpimiä päiviä!

 4. Pieni väsynyt matkustaja. 🙂 <3 Ja joo, on se normaalia. Meidän kaikki neljä kissaa kuorsasivat ihan kauhean kovaa. Joutui välillä ihan tönimään niitä, että vaihtaisivat asentoa tai lähtisivät muualle kuorsaamaan. 😀

  • Kaisa

   10 June

   :DD Samaa olen harrastanut ja välillä saa töytiä ihan huolella, että Talsberi lotkauttaa tassuaan edes vähän suuntaan tai toiseen. Nukkuu kai vaan niin rennonletkeästi.

 5. karoliina

  12 June

  Tykkään tuosta sohvasta, niin hieno, ois just passeli opiskelijalle (paitsi hinta =D). Nää kuvat on kans tosi ihania!

  • Kaisa

   12 June

   Kiitos! 🙂 Olis kyllä mahtava, just pieneen tilaan niin passeli ratkaisu. Ja vuodesohvakategoriassa itse asiassa ihan yllätävänkin kohtuuhintainen, mutta tietenkin perussohvan saa sitten taas selvästi halvemmalla. 🙂

 6. Dooda

  10 July

  Oijoi, teil on splitback! Olen käynyt Vepsäläisellä istumassa sitä ainakin sen sata kertaa, mutta en oikein osaa päättää, voiko siinä olla tarpeeksi löhöasennossa. Aion kyllä kotiuttaa splitbackin ainakin konjakinvärisenä nojatuolina, on nuo vaan niin hienoja, ja käteviä.

 7. Kaisa

  11 July

  Voi olla! Yllätävän hyvällä mutkalla pystyy katteleen telkkaria. Uuh, konjakki on varmasti ihan huippu.

 8. Hansu

  3 February

  Heippa!
  Meillä on tuollainen iki-ihana Splitback -sohva harkinnassa, mutta mietityttää miten tekstiilinahka kestää meidän kissen kynsiä. Mitään isompaa raapimisongelmaa meillä ei koskaan ole ollut, mutta tuntuu nuo kynnet aina välillä jonnekin ohimennen ottavan kiinni.. Kehtaatko hieman valaista miten Splitback kestää kissataloudessa?

  • Kaisa

   4 February

   Moikka! Kestänyt kyllä hyvin ihan perustassuttelut, mutta aika helposti jää jäljet, jos kissa päättää oikein kunnolla tarrata kiinni. Eli jos pystyy kontrolloimaan / tietää, että kissa ei pahemmin kynsiään sohvaa vasten teroittele, niin kestää mielestäni hyvin.

 9. Ville

  5 August

  Hei!
  Miten Splitback-sohva on kestänyt kolmen vuoden aikana? Kestääkö tämä tekstiilinahka vai alkaako ajan myötä hapristua jne?

  • Kaisa

   10 August

   Moikka! Hyvin on kestänyt, tosin tämä on meillä vierashuoneessa eli ei niin hevillä käytöllä. Ei ole hapristunut, mutta kissan kynnen jälkiä pinnassa kyllä on. Meidän katti ku tykkää paistatella nojan päällä päivää ja kattella ikkunasta ulos.

   • Kaisa

    10 August

    …mutta siis ilman kissafaktoria edelleen aivan uuden veroinen.

Your email address will not be published. Required fields are marked *