UUH, MITÄ TAPETTEJA!Tämmöisiä ihanuuksia myydään Australian maalla. Malliston takana on Brisbanessa sisustusliike Black&Spiroa luotsaava Anna Spiro, joka muuten pitää myös mielenkiintoista sisustublogia Absolutely beautiful things. Tässä vielä suora linkki blogin tapettipostauksiin: Wallpaper.

Näitä on Annan putiikin lisäksi nyt myynnissä myös australialaisen Porter’s Paints -liikkeen verkkokaupassa. Samasta verkko-osoitteesta löytyy lähes yhtä mykistävä Cloth-kokoelma, joka on lähtöisin vaatesuunnittelija Julie Patersonin kynästä. Toimituksista Australian ulkopuolelle täytyy erikseen kysäistä yrityksen pääkonttorilta. Ehkä näitä saisi myös suomalaisiin seiniin.

Kolahtaako?

Kuvat
Oikea yläkulma: Porter’s Paints
Muut: Absolutely beautiful things


 1. Hennis

  13 June

  Eihän tämmöstä pitäisi julkisesti tunnustaa, mutta minulla kyllä tuli tuosta vasemman yläkulman tapetista mieleen vaan teinien kirkkovenepiirrokset :D. Tuo toiseksi alin on ihana kuva!

  • Kaisa

   13 June

   Hahah, mikäs sen idyllisempää… Ja minä taas rakastuin just tuohon. Vaikka en tiiä pitäisikö ääneen tunnustaa, mutta vähän tulee mieleen inttipoikien aamukampa. Voidaanko jotenkin vielä pilata tuo kuosi muilla mielikuvilla? :DD

 2. Irina

  14 June

  Mun blogissa olisi sulle haastetta 🙂

  http://whitefresh.blogspot.fi/2012/06/iittalaa.html

  • Kaisa

   14 June

   Kiiitos. 🙂 <3 Tämä täytyy tehdä!

Your email address will not be published. Required fields are marked *