Tämmöisiä ihanuuksia myydään Australian maalla. Malliston takana on Brisbanessa sisustusliike Black&Spiroa luotsaava Anna Spiro, joka muuten pitää myös mielenkiintoista sisustublogia Absolutely beautiful things. Tässä vielä suora linkki blogin tapettipostauksiin: Wallpaper.

Näitä on Annan putiikin lisäksi nyt myynnissä myös australialaisen Porter’s Paints -liikkeen verkkokaupassa. Samasta verkko-osoitteesta löytyy lähes yhtä mykistävä Cloth-kokoelma, joka on lähtöisin vaatesuunnittelija Julie Patersonin kynästä. Toimituksista Australian ulkopuolelle täytyy erikseen kysäistä yrityksen pääkonttorilta. Ehkä näitä saisi myös suomalaisiin seiniin.

Kolahtaako?

Kuvat
Oikea yläkulma: Porter’s Paints
Muut: Absolutely beautiful things

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *