Sohvapöydän betonilevyn valmistus on jo näin hyvällä mallilla, kiitos perheemme toiseksi karvaisimman jäsenen. Ammattilaisvälineet saatiin lainaksi naapurista. Sekoitus, levitys, upotus ja tasoitus – siinä työvaiheet lyhykäisesti. Upotimme joukkoon pari rautakangen pätkää varmuuden vuoksi, jotta levy ei vain napsahda käytössä halki.

Tämä kaikki tapahtui lauantaina. Nyt kuivunutta betonilevyä hiotaan ja lakataan tuossa vieressä kuistilla. Lopputulos nähdään osiossa 2, jonka postailen tänne vielä tällä viikolla. Pöydän jalat nähtiin täällä jo aikaisemmin postauksessa Pöytäprojekti x2. Tasoja tässä jo kaivataankin! Tänään tarjosimme ensimmäisen aterian naapureille täällä uudessa kodissa. Grillattua makkaraa, uusia pottuja, voisulaa ja fetasalaattia. Seisten. Hyvä tunnelma! Vähän niinku snäkärillä. 


// EDIT 14.7.
Tsekkaa lopputulos tästä:
VALMIS BETONIPÖYTÄ

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *