Näin huijaat helposti ja nopeasti näyttävän näköisen kesäillallisen.

1) Keitä perunat.
2) Pilko kesäsipulia ja nakkaa hakkelus toiseen kattilaan voinokareen kanssa.
2) Pilko kurkku (huom. vain 1 tuorekurkku, ei muita salaattiaineksia) ja heitä joukkoon valmiiksi kuutioitu fetajuusto.
3) Nostele leikatut kraavilohiviipaleet (valmiiksi kraavattu, valmiiksi viipaloitu) kulhoon. Laita jotakin kaunista sivuille. Itse löysin jääkaapista tomaattia ja toiselle puolelle päätyivät kohdasta 2 ylijääneet kesäsipulit.
4) Tuikkaa lusikat muihin valmiisiin sörsseleihin, kuten silleihin tai majoneesisekoituksiin. Peittele einesefekti tarvittaessa tuplatäytteellä (tässä annoksessa mätirapuseokseen lisätty pussillinen pakastekatkarapuja).

Valmis.
t. Kokki

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *