READING

MAKUUHUONEEN MAIL BOX

MAKUUHUONEEN MAIL BOX

Suurimalle osalle keräilemistäni sisustuslehdistä näytettiin muuton yhteydessä lehtilaatikon ovea. Nämä kuvan kappaleet säästin iltalukemiseksi. Valikoin kansien perusteella summahutturassa pari pihavinkkejä pursuavaa Avotakkaa ja muutaman muun suosikkinumeron Dekosta.

Jännää olla ilman televisiota. Eilen kääriydyin peiton alle sipsipussin kanssa ja pläräilin lehtiä ennen nukkumaan menoa kaikessa hiljaisuudessa. Tähän rauhallisuuteen voisi tottua. Ryhdyin tosissani miettimään, että hankkiutuisimme eroon toisesta tv:stä ja rauhoittaisimme makuuhuoneen ylimääräiseltä mölyltä. Tai ehkä sen voisi laittaa vierashuoneeseen. No, sitä kerkeän vielä pähkäilemään, kun huonekalut löytävät oikeat paikkansa. Sen sijaan heitän teille perjantain pähkinän: kiinnittääkkö lehtiteline korkeammalle vai voisiko häkkyrä nojailla vain rennosti seinään lattianrajassa?


 1. Cinnabaria

  1 June

  Oi miten kiva lehtiteline! Mistä olet tälläisen löytänyt?

  Mielestäni näyttää aika kivalta ihan tuollatavalla lattian rajassa, mutta tietysti olisi hyvä nähdä vähän isommassa mittakaavassa miltä se näyttää siinä. Eli melkein sitten vasta osaisi sanoa sopiiko paremmin tuohon vai seinälle.

  • Kaisa

   1 June

   Kiitos! Tilasin Rockett St Georgesta Englannista. Kokonaisuus painaa melko paljon lehtien kanssa, joten voi olla, että jääpi tuohon. Pitää ottaa kauempaa kuvia myöhemmin. 🙂

 2. IHANA,IHANA,TÄYDELLINEN!!!!! Mäkin haluun!! 🙂

  Lattialla on parempi. 🙂 Oih… Tahtoooo!

  • Kaisa

   1 June

   Haha, vissiin tykkäät? 😀 Söötti se kyllä onkin.

 3. Anonymous

  1 June

  Ihanalta näyttää!! Ehottomasti jätä lattialle tuo teline. Ja ooh, kuinka ihanalta kuulostaa lehtien pläräys peiton alla sipsipussin kera!
  /t

  • Kaisa

   1 June

   Se oli kyllä suorastaan nautinnollista. 🙂 Liian vähän tulee vaan oltua ja pläräiltyä.

 4. Emppu

  1 June

  Heippa! Tulin vastavierailulle ja jään ehdottomasti (omasta talosta kateellisena) seurailemaan sisustusjuttujasi. 🙂

 5. Joanna

  1 June

  Meiltä löytyy aivan samanlainen, mutta hieman pienempi ja Mail-tekstin tilalla on: Nro 3. Säilytän siinä hoitopöydällä pojun vaippoja=)
  Tuollainen isompi olisi myös ihana!

  • Kaisa

   4 June

   Nämä ovat kyllä varsin hurmaavia. 🙂 Pienempi kelpaisi myös.

 6. Inka

  2 June

  Onpa ihana kori!

 7. Irina

  2 June

  Uskoisin, että lattialla olisi kiva 🙂

  • Kaisa

   4 June

   Lattialla oli kiva niin kauan, kunnes sänkyyn laitettiin jalat kiinni. Nyt tekis melkein mieli ottaa jalat kokonaan pois… :/

Your email address will not be published. Required fields are marked *