Suurimalle osalle keräilemistäni sisustuslehdistä näytettiin muuton yhteydessä lehtilaatikon ovea. Nämä kuvan kappaleet säästin iltalukemiseksi. Valikoin kansien perusteella summahutturassa pari pihavinkkejä pursuavaa Avotakkaa ja muutaman muun suosikkinumeron Dekosta.

Jännää olla ilman televisiota. Eilen kääriydyin peiton alle sipsipussin kanssa ja pläräilin lehtiä ennen nukkumaan menoa kaikessa hiljaisuudessa. Tähän rauhallisuuteen voisi tottua. Ryhdyin tosissani miettimään, että hankkiutuisimme eroon toisesta tv:stä ja rauhoittaisimme makuuhuoneen ylimääräiseltä mölyltä. Tai ehkä sen voisi laittaa vierashuoneeseen. No, sitä kerkeän vielä pähkäilemään, kun huonekalut löytävät oikeat paikkansa. Sen sijaan heitän teille perjantain pähkinän: kiinnittääkkö lehtiteline korkeammalle vai voisiko häkkyrä nojailla vain rennosti seinään lattianrajassa?

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *