Kevätlukukausi 2012

Kipot, kupit: 7  
Kattilat, pannut: 8+
Astiat: 5- 
Aterimet: 7
Servetit: 9

Haaste suoraan akilleen kantapäähän. Homman punaisena lankana oli esitellä kotoa löytyvät Iittala-tuotteet ja kertoa mahdollisista hankintahaaveista. Meiltä löytyy magneetteja, pari tuikkukuppia sekä kuohu-, valko- ja punaviinilaseja merkkiä Tapio ja Essence. Haaveena kartuttaa kumpaistakin lasikokoelmaa ja kenties keräillä jatkossa myös Teema-sarjan valkoisia ruokailuastioita.

Haaste napsahti kahdelta viehättävältä valkoista rakastavalta sisustajaneidolta: White&Fresh-blogin Irinalta ja Valkoisen Kodin Cinnabarialta. Kiitoksia kaverit. 🙂 Heitän saman nakin eteenpäin Empulle, Marjalle, Mrs Jonesille, M:lle, Esmeraldalle, Mairelle ja Hannalle. Mitä Iittala-tuotteita kotoasi löytyy ja mistä mahdollisesti vielä haaveilet?

p.s. Lisäsin eiliseltä asukuvan ja ihanan ilmapallokoristeluidean No home without you:n Facebook-sivulle. Päivittelen sinne jatkossakin ekstramateriaalia. Sivulle pääset tästä.

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *