IITTALA

Kevätlukukausi 2012

Kipot, kupit: 7  
Kattilat, pannut: 8+
Astiat: 5- 
Aterimet: 7
Servetit: 9

Haaste suoraan akilleen kantapäähän. Homman punaisena lankana oli esitellä kotoa löytyvät Iittala-tuotteet ja kertoa mahdollisista hankintahaaveista. Meiltä löytyy magneetteja, pari tuikkukuppia sekä kuohu-, valko- ja punaviinilaseja merkkiä Tapio ja Essence. Haaveena kartuttaa kumpaistakin lasikokoelmaa ja kenties keräillä jatkossa myös Teema-sarjan valkoisia ruokailuastioita.

Haaste napsahti kahdelta viehättävältä valkoista rakastavalta sisustajaneidolta: White&Fresh-blogin Irinalta ja Valkoisen Kodin Cinnabarialta. Kiitoksia kaverit. 🙂 Heitän saman nakin eteenpäin Empulle, Marjalle, Mrs Jonesille, M:lle, Esmeraldalle, Mairelle ja Hannalle. Mitä Iittala-tuotteita kotoasi löytyy ja mistä mahdollisesti vielä haaveilet?

p.s. Lisäsin eiliseltä asukuvan ja ihanan ilmapallokoristeluidean No home without you:n Facebook-sivulle. Päivittelen sinne jatkossakin ekstramateriaalia. Sivulle pääset tästä.


 1. Satu

  17 June

  Iittalalta löytyy kyllä kaikkea kivaa ja kaunista kotiin. 🙂

  • Kaisa

   17 June

   Kyllä! Ja tämän haasteen aikana ollut hauska huomata, miten paljon suomalaisissa kodeissa Iittalan tuoteita piileksii.

 2. Maire

  17 June

  Hehee, pahan pistit! 🙂

  • Kaisa

   17 June

   Pitkä postaus tiedossa? 😛

 3. Sita

  17 June

  Oi nuo magneetit on söpöjä kivoja!!

 4. Esmeralda

  17 June

  Kiva haaste! Täytyypä alkaa katselemaan, mitä Iittalaa meiltä löytyykään. 🙂

  • Kaisa

   18 June

   Iittala on pesiytynyt varmaan melkein kaikkiin suomalaisiin koteihin jossakin muodossa. 😛

 5. Mervi

  17 June

  Ihania magneetteja. Mistä niitä saa?

  • Kaisa

   18 June

   Itse olen saanut kaikki nämä lahjaksi eri osoitteista, mutta ainakin Stockalla olen törmännyt.

 6. Domi

  18 June

  Meillä karttui Aalto -vaasilla jälleen koko touhu ja tuli Iittalan outletissa meilkein itku, kun niin ihania kaikkia juttuja oli tarjouksessa.. Ei mahdu ei.. Ja valkoisesta kodista haaveilen minäkin, kahden karvakuonon kanssa se EI vain toimi. Keväällä hankittu valkoinen divaani joutuu koko ajan olemaan suojapeitteen alla ja pääsee “oikeuksiinsa” vain harvoina hetkinä.. Se olisi musta lähes samantien, tassujen jäljistä ja ties mistä muusta kahden narttukoiran tahrasta..

  • Kaisa

   18 June

   Oijoi, no, onneksi kaunista saa aikaan myös tummilla sävyillä. 🙂 Meidän karvanaama on tuommoinen tofforulla, joten karvat eivät onneksi paista vaaleiltakaan pinnoilta. Mustista – etenkin villakankaisista – vaatteista en sitten puhukaan mitään… :]

 7. karoliina

  19 June

  Noi iittalan magneetit on ihania, itseltäkin löytyy muutama =)!

  • Kaisa

   19 June

   Söpöjä ovat! 🙂 Pannukakun resepti on etenkin ihana.

Your email address will not be published. Required fields are marked *