HOME BAZAAR YLLÄTTI

Eksyin Himan Stellan tänään linkkaamaan Home Bazaar -verkkokauppaan, ja mitäs sieltä löytyikään? Meidän keskeneräinen pöytäprojekti valmiina! Tuommoinen siitä pitäisi tulla. Identtinen jalka odottaa tällä hetkellä ei-niin-identtistä betonilevyä kuivuvaksi. I’ll keep you posted.

Tuotevalikoimasta löytyi muutakin tuttua, nimittäin kierrätystiikistä valmistettu ympyräinen ruukunsuoja (yläkuvassa oikealla takana). Toimittaa meillä tosin askaretelupaperikorin virkaa. Löysin kyseisen yksilön Espoosta Jackpointin factory outlet -myymälastä muutama viikko sitten.

Selkeästi turmiokseni suunniteltu verkkokauppa tämä kotibasaari. Jotakin muutakin ihanaa nimittäin osui silmääni: sietämättömän söötit keraamiset kupit, rautalangasta punottu kori, pellavanaru ja sakset sekä läpikuultava pellavainen pöytäliina. Oih. Lisää leuat loksauttavia nostoja Hima-blogin postauksessa Verkkokauppalöytö: Home Bazaar.

Näitä pääsee hypistelemään livenä Espoossa. 8] Voisin ehkä muuttaa siihen myymälään?


Kuvat: Home Bazaar


 1. Pieni Lintu

  19 June

  Heippa, kiva kun olit kommentoinut blogissani – nyt osasin löytää tänne! 🙂

  • Kaisa

   19 June

   Moikka! Kiva, kun piipahdit vastavierailulle. 🙂

 2. Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta kaupalta! Ei liian siloiteltua tyyliä mun makuun.

  • Kaisa

   21 June

   Niimpä. Ihanan rosoista ja rentoa.

 3. Tiinakaisa

  24 June

  Helou! Tulin vastavierailulle 🙂 Ja on kyllä inspiroivaa ja houkuttelevaa myös tuolla Home Bazaarissa! Jospas sitä kesäreissulla kävisi pistäytymässä ihan liikkeessäkin, hypistelemässä ja inspiroitumassa (se on parasta!).

  • Kaisa

   25 June

   No helou! 🙂 Kyllä, vähintään yksi päivä täytyy kesällä pyhittää näiden putiikkien koluamiseen.

Your email address will not be published. Required fields are marked *