Eksyin Himan Stellan tänään linkkaamaan Home Bazaar -verkkokauppaan, ja mitäs sieltä löytyikään? Meidän keskeneräinen pöytäprojekti valmiina! Tuommoinen siitä pitäisi tulla. Identtinen jalka odottaa tällä hetkellä ei-niin-identtistä betonilevyä kuivuvaksi. I’ll keep you posted.

Tuotevalikoimasta löytyi muutakin tuttua, nimittäin kierrätystiikistä valmistettu ympyräinen ruukunsuoja (yläkuvassa oikealla takana). Toimittaa meillä tosin askaretelupaperikorin virkaa. Löysin kyseisen yksilön Espoosta Jackpointin factory outlet -myymälastä muutama viikko sitten.

Selkeästi turmiokseni suunniteltu verkkokauppa tämä kotibasaari. Jotakin muutakin ihanaa nimittäin osui silmääni: sietämättömän söötit keraamiset kupit, rautalangasta punottu kori, pellavanaru ja sakset sekä läpikuultava pellavainen pöytäliina. Oih. Lisää leuat loksauttavia nostoja Hima-blogin postauksessa Verkkokauppalöytö: Home Bazaar.

Näitä pääsee hypistelemään livenä Espoossa. 8] Voisin ehkä muuttaa siihen myymälään?


Kuvat: Home Bazaar

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *