Isä ja äiti päräyttivät eilen pihaan melko vehreän kuorman kera. Holy shit. Missä olisin ilman oululaisia hortonomejani? Pihatalkoot on julistettu alkaneeksi.

Koitan seuraavien päivien aikana imeä äidiltä kaiken mahdollisen kukkainformaation. En tajua mistään mitään. Vielä. Kohta pitäisi pärjätä omilla ja saada ylläpidettyä tuota vihreää massaa. Ei hitto sentään, yleensä kun vilkaisenkaan kukkiin päin, ne nuukahtavat kuoliaaksi. Eilen tutkailtiin äidin tuomia puutarhalehtiä, joihin oli liimailtu post-it-lappuja pienen pihan istutusehdotelmien kohdille <3. Tänään sinetöidään suunnitelmat ja lähdetään ostamaan puutarhaletkua ja pistolapio. Emme nimittäin omista ensimmäistäkään pihanhoitovälinettä.

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *