Karvaa pöllyävä perheenjäsenemme on lievästi ilmaistuna onnellinen uudessa kodissaan. Takan rappaus on ihanan karhea. Siihen voi ohimennessä vähän puskea turkkia. Mutta että maan tasossa ja isot ikkunat, joista näkee jännittäviä kärpäsiä ja muita luonnon ihmeellisyyksiä. City-kissamme on herännyt naftaliinista. Tassutellut soralla ja ruohikolla, kieriskellyt ympäri ämpäri ja lopulta nukahtanut kainaloon lopen uupuneena.

Muuttourakka (paino yhdyssanan jälkimmäisillä tavuilla) on onnellisesti suoritettu, vanhan asunnon loppusiivousta myöten. Jos tässä viikon mittaan koittaisi saada tavaroita noin suunnilleen oikeaan asentoon. Miten siellä meni kesäisen aurinkoinen viikonloppu? Olipa muuten hyvä keli muuttaa! Kiitos vielä reippaille talkoolaisille tätäkin kautta.

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *