Tämmöinen suloinen yllätys odotti meitä eilen uudessa kodissa, kun toimme ensimmäiset muuttolaatikot sisään. Talo oli loppusiivottu niin puhtaaksi ja kutsuvaksi, että meinasi henki salpautua. Äärimmäisen hyvää jälkeä tehnyt rakentajamme vei kyllä koko projektin niin upeasti loppuun, että meinasi onnen itkut tirahtaa eilen (ja nytkin tätä kirjoittaessa).

Kotiutettiin eilen Ikeasta uusi sänky, joka odottaa makuuhuoneessa jalkojen kiinnitystä. Päädyimme melko hartaan vertailun jälkeen Ikean Sultan Skaun-patjoihin. Ensi yö torkutaankin sitten jo näillä! Nyt lähden latomaan loput tavarat banaanilaatikoihin ja shoppaamaan puolilta päivin saapuville (epäilemättä janoisille) muuttomiehille muutamat huurteiset.

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *